MINORA CĂUTATĂ ÎN TOATĂ VÂLCEA a fost găsită la… Oradea!


Săptămâna trecută, polițiștii vâlceni au anunțat că desfășoară verificări pentru găsirea unei minore în vârstă de 15 ani, domiciliată în Râmnicu Vâlcea. Fata a plecat de la domiciliu la data de 12 aprilie 2021.
„În seara de 12 aprilie, o femeie din Râmnicu Vâlcea a sesizat poliția cu privire la faptul că, nepoata sa a plecat de acasă în cursul dimineții, pentru a merge la prieteni, în orașul Călimănești, dar nu s-a mai întors la domiciliu. Fata are o înălțime de 170-175 cm înălțime, greutate 75 de kg, păr brunet, lung până la nivelul umerilor, față ovală, ten deschis, ochi verzi. Nu este la prima plecare de acest gen. Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!”, suna comunicatul transmis săptămâna trecută de către reprezentanții IPJ Vâlcea.
Luni, 19 aprilie 2021, angajații Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au revenit cu un comunicat de presă pe marginea acestui subiect, prin care anunțau că minora data dispărută a fost găsită, însă nu în județul nostru: „La data de 16 aprilie, minora a fost identificată de polițiști în municipiul Oradea, județul Bihor. Pe timpul plecării, ea nu a fost victima niciunei infracțiuni”.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea