La ceas aniversar, MESAJ CĂTRE OLTENII CU HAR DIVIN


Miercuri, 4 iulie, Oltenia este în mare sărbătoare. Se împlinesc 20 de ani de când tezaurul de comori populare al oltenilor s-a îmbogăţit cu o nestemată a cărei strălucire atinge apogeul la acest ceas aniversar, aureolând prestigiosul nume pe care îl poartă: Ansamblul Folcloric „MARIA TĂNASE”.

Acest urcuş nu ar fi fost posibil dacă bagheta managerială nu s-ar fi aflat în mâna unui oltean înzestrat cu har divin aşa cum este marele interpret Constantin Enceanu, în jurul căruia s-au adunat cele mai frumoase flori de cântec românesc. Nu le mai rostesc numele, acestea se regăsesc în corolarul personalităţilor care vor sui pe scena unde va avea loc spectacolul jubiliar găzduit de Teatrul Naţional din Craiova.

Pentru mine, însă, este o datorie de onoare, dar şi de suflet, să transmit marelui rapsod Constantin Enceanu şi celorlalţi membri ai Ansamblului „Maria Tănase” cele mai sincere şi frumoase gânduri însoţite de buchetul bogat al urărilor cu care vâlcenii le ies în întâmpinare la ceas aniversar: să ne trăiţi întru mulţi ani cu fericire, sănătate şi noroc, iar cântecele voastre să răsune peste Oltenia şi peste ţară încă vreme lungă spre alte numeroase jubilee.

Cu dragoste vă îmbrăţişează