Jandarmii vâlceni au prins iar TINERI DROGAȚI!


Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu în data de 21 decembrie 2020, în jurul orei 13.00, pe raza cartierului Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, a observat trei persoane care aveau un comportament suspect. La vederea jandarmilor, tinerii au grăbit pasul, vrând să se urce într-un taxi, moment în care au fost opriți și interceptați.
„Întrebați de către jandarmi de ce se grăbeau, niciunul dintre cei trei tineri cu vârste cuprinse între de 20-21 de ani nu a putut să motiveze. Analizând acest aspect, coroborat cu faptul că deveniseră și tensionați, jandarmii au procedat la percheziția corporală. Asupra a două persoane au fost găsite substanțe de culoare brun verzuie cu miros înțepător învelite în folii de aluminiu. În cele din urmă, tinerii au fost cooperanți și au recunoscut faptul că se întâlniseră pentru a consuma substanțele interzise”, au informat jandarmii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
În context, mai este de amintit faptul că jandarmii au întocmit documentele specifice și le-au predat împreună cu substanțele interzise organelor în drept pentru continuarea cercetărilor.
• Material realizat cu sprijinul IJJ Vâlcea