FOTO: Două șoferițe s-au tamponat pe Calea lui Traian


Angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, dar și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” Vâlcea au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea (în apropierea sediului Registrului Comerțului) s-ar fi produs un eveniment rutier, soldat cu rănirea a două persoane. Accidentul s-a produs marți dimineața, 22 noiembrie 2022, în jurul orei 07.30.
„Din primele verificări efectuate, s-a constatat că s-a produs o coliziune între două autoturisme. În urma impactului a rezultat rănirea unei conducătoare auto și a pasagerei dreapta față, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, ne-au anunțat polițiștii vâlceni cu privire la acest accident.
Surse de la fața locului ne-au anunțat că și o a treia persoană implicată în accident a fost evaluată la fața locului de către cadrele medicale, nefiind necesar ca ea să fie transportată la spitalul din vecinătate.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea