Din vara aceasta, Fârtăţeştiul e centrul distracţiei în sudul judeţului


Veste mare pentru tot tineretul din sudul Vâlcii: din această vară, distracţiile estivale se vor muta la Fârtăţeşti! De ce? Pentru că primarul PNL, Nicolae Voicescu, tocmai ce-a semnat contractul de execuţie a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Amenajare Parc Agrement cu Piscină în comuna Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea”. Încântat peste măsură de acest prag, alesul liberal spune că se aşteaptă ca investiţia să „duduie” şi sute de oameni să vină la bălăceală: „E ceva timp de când tineretul din zonă tot aştepta o astfel de bază de agrement şi iată că momentul a venit şi vara asta, distracţia se va muta la Fârtăţeşti! Va fi ceva nemaivăzut pentru această parte a Vâlcii!”

Gest superb al angajaţilor primăriei

Chiar dacă primăvara 2017 pare să fie una dintre cele mai capricioase pe care le-am avut de câteva decenii încoace, tempe­raturile oscilante nu i-au speriat pe angajaţii din subordinea liberalului Voicescu în intenţia lor de a-şi arăta implicarea faţă de comunitate. Chiar înainte de Paşti, funcţionarii Primăriei Fârtățești au participat la văruirea plantaţiei de peri din satul Căţetu, a cărei recoltă va ajunge chiar la Centrul multifuncţional de la Giuleşti, dar şi la restul copiilor din comună.

Bani pentru Căminul cultural din Dozeşti

În această perioadă, seria proiectelor şi finanţărilor accesate de către administraţia Voicescu de la Fârtăţeşti cuprinde şi Căminul Cultural Dozeşti. Potrivit spuselor primului om al comunei, recent, a fost semnat contractul de achiziţie publică nr. 76 din 6 aprilie 2017 privind realizarea lucrărilor la obiectivul de investiţie „Reabilitare, extindere, modernizare şi dotare Cămin Cultural Dozeşti, comuna Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea”.

Iepuraşul n-a uitat de copii

În prag de Înviere, toţi copiii grădiniţelor şi şcolilor din comuna Fârtăţeşti au fost cadorisiţi de ajutorul local al Iepuraşului, a se citit edilul Nicolae Voicescu. La cererea expresă a urecheatului, nici măcar unul din micuţii comunei nu a petrecut Paştele fără o amintire dulce.