Claudia Banu, prezentă la întâlnirile cu cetățenii din teritoriu


Recent, Claudia Banu, senator liberal de Vâlcea, și mai mulți colegi din Partidul Național Liberal – Filiala Vâlcea au participat în unele localități din județ la întâlnirile periodice care sunt organizate cu cetățenii. Printre localitățile vâlcene vizitate s-a aflat și comuna Copăceni. Aici, liberalii de la „județ” s-au întâlnit cu un număr mare de localnici, discuțiile fiind purtate pe teme dintre cele mai diverse.

De remarcat a fost și organizarea evenimentului de lansare a candidatului PNL pentru funcția de primar al comunei Copăceni, Ovidiu Barbu. Despre acest candidat, liberalii susțin că este un tânăr de perspectivă, care, mai devreme sau mai târziu, va ajunge să ocupe funcția de primar al comunei Copăceni.

„La Copăceni am participat și la lansarea candidatului PNL pentru Primăria comunei Copăceni. Mă refer aici la domnul Ovidiu Barbu, un tânăr de perspectivă, care, așa cum îi stă bine unui liberal, a activat cu precădere în sectorul privat. Deși este încă tânăr pentru politică, el nu este lipsit de experiență administrativă. Are deja un mandat de consilier local în Consiliul Local Copăceni. Ovidiu Barbu este un candidat care face cinste Partidului Național Liberal și am încredere că va obține un rezultat bun la alegerile locale din luna iunie”, a declarat Claudia Banu, senator liberal de Vâlcea.