CIECH Soda România lansează colecţia de vacanţă la Casa Pinocchio


Copiii de la Casa Pinocchio încep vara cu o nouă colecţie de haine şi pantofi, articole de igienă şi confort personal şi, evident, cu câteva dulciuri. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, echipa CIECH Soda România a oferit un cufăr plin de surprize celor 20 de copii cu vârste între 6 şi 18 ani.
În acest an, consultările legate de conţinutul surprizelor au avut loc direct cu copiii, care au fost extrem de precişi în privinţa cererilor lor. „Am dezvoltat o relaţie strânsă cu toţi cei de la Casa Pinocchio şi suntem fericiţi să putem răspunde nevoilor şi să ne regăsim într-unul din cele mai importante momente din an. Le urmărim evoluţia şi sperăm ca ei să aibă o vară frumoasă şi relaxantă, şi să-şi continue şi evoluţiile bune de la şcoală”, a spus Witold Urbanowski, CEO, CIECH Soda România.
Prin consultare cu managementul Casei de Copii, compania oferă anual sprijin pentru nevoile şcolare, pe de o parte, şi pentru vacanţele importante din cursul anului, de cealaltă parte. Suma cheltuită anual se ridică la circa 12.000 lei, la care se adaugă donaţii personale din partea membrilor echipei.
De asemenea, cu cinci ani în urmă, CIECH a ajutat la îmbunătăţirea condiţiilor de trai de la Casa Pinocchio prin intermediul unui proiect de 35.000 de euro sprijinit de Fundaţia Grupului şi prin muncă de voluntariat din partea echipei locale.
„Ca parte a comunităţii locale, proiectele CIECH Soda România sunt orientate către un viitor comun: către binele şi educaţia copiilor. Este un privilegiu să facem parte din viaţa lor şi sperăm că vor dispune de condiţiile pentru a-şi construi o temelie solidă în devenirea lor ca adulți”, a concluzionat Witold Urbanowski.

Despre CIECH Soda România

CIECH Soda România este prima unitate de producţie CIECH Group din afara Poloniei și este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Grupul CIECH în anul 2006. Echipa, de aproximativ 600 de persoane a CIECH Soda România, asigură soda calcinată și silicat de sodiu – solid și lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu și India.

Despre CIECH Group – 70 de ani de prezenţă pe pieţele globale

CIECH este un grup internaţional, cu rădăcini poloneze şi cu o poziţie solidă de lider al sectorului chimic în Europa Centrală şi de Est. Fabrică produse care sunt utilizate la producerea unor articole necesare în viaţa de zi cu zi a oamenilor din întreaga lume – produse de ultimă generaţie şi de cea mai înaltă calitate. Profitând de sprijinul unui investitor strategic de încredere, Grupul implementează o strategie de dezvoltare globală, extinzându-şi vânzările pe pieţele lumii. În acelaşi timp, combină abordarea modernă a afacerilor cu tradiţia de producţie care se întinde înapoi în timp până în anul 1882. Mai multe informații: www.ciechgroup.com