O NOUĂ ACȚIUNE caritabilă în județ


Recent, am aflat că, în calitate director al Direcției Generale de Asistență Socială din Asociația Europeană a Drepturilor Omului), tânărul Mihai Căldăraru a organizat campania umanitară „Calea spre credință”.
Această acțiune a avut ca beneficiare zece persoane vârstnice din București. Campania s-a desfășurat în perioada 10- 14 august 2022 la Mănăstirea Bistrița (Sf. Grigorie) și Mănăstirea Arnota. Acțiunea a fost dedicată persoanelor vârstnice și cu nevoi speciale, ele primind daruri (alimente, produse de igienă) în Săptămâna Luminată, în pelerinajul monahal la mănăstirile incluse în traseul spiritual. De asemenea, au primit masă caldă, transport, asistență socială adecvată, rugăciune și ajutor și pentru cei greu încercați de viață.
„Porţile deschise ale mănăstirilor ne-au demonstrate că nu există obstacole care să ne despartă de mila lui Dumnezeu, că putem păşi cu încredere în Sfintele Lăcașe atâta timp cât râvnim la harul dumnezeiesc! Fiecare dintre noi suntem chemaţi să facem binele în sprijinul celor săraci, de aceea orice ajutor material, financiar sau spiritual este bine venit pentru a duce la îndeplinire proiectele de caritate pe care le desfăşurăm”, au anunțat organizatorii.

Mihai Căldăraru: „Mulţumim celor care ne-au ajutat să ducem campania la bun sfârșit”

„Sper ca această campanie umanitară să dea naștere la noi rădăcini de bunătate între semeni, iar noi ne continuăm promisiunea de a ajuta. Anunțăm a doua campanie umanitară realizată de Direcția Generală de Asistență Socială din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale care va viza, la fel ca și până acum, grupuri sociale vulnerabile. Aportul fiecăruia dintre voi ne-a făcut și ne va face mereu mai puternici și mai capabili să ducem mai departe raza de lumină și speranță, care este catalizatorul a tot ceea ce întreprindem”, a declarat Mihai Căldăraru.