Alte centre de vaccinare se deschid în Vâlcea!


Instituția Prefectului – Județul Vâlcea a anunțat că, începând cu data de 1 martie 2021, în județul Vâlcea se vor deschide încă două noi centre de vaccinare împotriva COVID-19. Astfel, alături de cele nouă care sunt deja operaționale, județul nostru va ajunge la un total de nouă centre funcționale!
Aceste două noi centre sunt următoarele:
1.Centrul de vaccinare Râmnicu Vâlcea, situat în sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 10 – str. Luceafărului, nr. 7;
2.Centrul de vaccinare Berbești, situat în campusul școlar al Liceului „Preda Buzescu” – satul Târgu Gângulești, str. Principală, nr. 14.

Aceste centre vor beneficia de vaccinuri Pfizer/BioNTech

„Noile centre de vaccinare comunitare devin operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech. Acestea se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cele cu vârsta peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități. Capacitatea de vaccinare în fiecare dintre aceste două noi centre este de 60 de persoane pe zi. Programarea pentru vaccinare se va putea realiza începând de mâine, 27 februarie, atât individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice (https://vaccinare-covid.gov.ro), a medicului de familie/curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numărul suport destinat județului Vâlcea 021.414.44.50”, au informat reprezentanții Prefecturii Vâlcea prin intermediul unui comunicat de presă!
Material realizat cu sprijinul Prefecturii Vâlcea