Victorii pe linie pentru junioarele Colegiului Energetic


• ultima „victimă” a handbalistelor din nordul Râmnicului s-a numit CSȘ Sibiu

Sâmbătă, în etapa a doua din sezonul regulat al Seriei D din cadrul CN de Junioare I la handbal feminin, sportivele Colegiului Energetic au întâlnit echipa similară a Clubului Sportiv Școlar din Sibiu. Meciul s-a disputat în sala de sport a unității școlare din nordul Râmnicului. Partida a fost la discreția fetelor noastre, elevele antrenorului Marius Dănuleț făcând instrucție cu jucătoarele ardelence. Râmnicencele s-au distanțat consistent pe tabela de marcaj încă de pe parcursul primei reprize, intrând cu un avantaj de unsprezece goluri la „cabine”. Scorul consemnat la pauza întâlnirii a fost 16-5 în favoarea Colegiului Ener­getic. Ulterior, în partea secundă a întâlnirii, jocul a fost mai echilibrat, fetele noastre marcând doar cu un gol mai mult decât adversarele (10-9). În cele din urmă, la finalul întâlnirii, „energeticienele” s-au impus în fața sibiencelor la o diferență de douăsprezece goluri, scor final 26-14. În urma acestui succes, echipa Colegiului Energetic și-a consolidat prima poziție în clasament, ajungând la un total de șase victorii din tot atâtea meciuri disputate (luând aici în calcul și cele patru victorii obținute cu prilejul turneului de sală desfășurat, luna trecută, în județul Prahova).
Mai trebuie menționat și faptul că o altă echipă râmniceană prezentă în această întrecere, Centrul Național de Excelență, se descurcă foarte bine. Ele­vele antrenoarelor Victorina Bora și Luminița Huțupan Dinu au ajuns la patru victorii după șase meciuri disputate și ocupă poziția a doua în clasament.
Clasamentul Seriei D: Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea 18p, Național Râmnicu Vâlcea 12p, CSȘ Mediaș 12p, Dinamo Brașov 10p, CSȘ „1 Mai” Ploiești 10p, CSȘ Sibiu 3p, CSȘ Sfântu Gheorghe 0p și CSȘ Făgăraș 0p.
*primele patru echipe se califică la turneul semifinal

Programul etapei a III-a

Sâmbătă, 11 octombrie
Dinamo Brașov – Energetic Râmnicu Vâlcea
CSȘ Sibiu – Național Râmnicu Vâlcea
CSȘ „1 Mai” Ploiești – CSȘ Sfântu Gheorghe
CSȘ Mediaș – CSȘ Făgăraș