Vă sună cunoscut genul de bărbat dezordonat care abuzează sexual minori? Unul tocmai a fost ridicat din Vâlcea!


Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au percheziționat locuința unui bărbat, bănuit de comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală, în formă continuată. La data de 29 octombrie, polițiștii vâlceni au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru comiterea infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite în formă continuată asupra a doi minori cu vârste de 10 și 7 ani, în perioada septembrie – octombrie 2019.

Bărbatul a fost reținut preventiv

„În fapt, la data de 29 octombrie, mama celor doi minori a sesizat Poliția Municipiului Râmnicu Vâlcea despre faptul că vecinul său de bloc i-a agresat sexual cei doi copii minori, pe care acesta îi invita frecvent în locuința sa, oferindu-le rechizite școlare. Polițiștii au descins la locuința bărbatului, din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde au ridicat în vederea efectuării cercetărilor mai multe medii de stocare tip memory stick (16 bucăți), DVD – CD (peste 200 de bucăți), 3 laptopuri, o unitate centrală, o unitate stocare imagini DVR și alte bunuri care interesează cauza. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar începând de miercuri, 30 octombrie, ora 19.45, față de acesta a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Râmnicu Vâlcea”, au transmis polițiștii vâlceni prin intermediul unui comunicat de presă.
Oamenii legii au mai anunțat că vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și corupere sexuală, ambele fapte fiind săvârșite în formă continuată, sub directa coordonare a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.
Sursă foto: IPJ VALCEA
• Material realizat cu sprijinul Biroului de Presă al IPJ Vâlcea

Posting....