Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Un bătrân din Pesceana a decedat după ce a căzut de pe o căruţă încărcată cu lemne


În data de 5 septembrie, în jurul prânzului, poliţiştii Secţiei 5 Amărăşti au fost sesizaţi de către Valeria I., din comuna Pesceana, cu privire la faptul că Marin B., de 67 ani, din localitate, în momentul în care a încercat să urce într-o căruţă încărcată cu material lemnos, ce era tractată de un utilaj agricol pe un drum forestier din satul Roeşti, s-a dezechilibrat şi a căzut.

În urma impactului cu solul, bărbatul a rămas inconştient, decedând la scurt timp de la producerea incidentului, la dispensarul din comună. În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, constatând că cele sesizate se confirmă, persoana rănită fiind transportată pentru îngrijiri medicale la dispensarul din localitate, unde ulterior a decedat.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Drăgăşani în vederea efectuării necropsiei. În continuare, se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment, urmând ca, după finalizare, dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani cu propunere de soluţie procedurală corespunzătoare.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized