TURNEU PUTERNIC ÎN POLIVALENTĂ. Suporterii pot participa, dar… în anumite condiții!


După un an și jumătate, suporterii revin la meciuri în Sala „Traian” din Râmnicu Vâlcea. Asta pentru că, în zilele de 19 și 20 august, polivalenta va fi din nou gazda unui turneu de pregătire. La această întrecere amicală vor participa formațiile SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Gloria Buzău, HC Zalău și CS Dacia Mioveni.
Programul partidelor de la acest turneu este următorul:
Joi, 19 august
Ora 10.00 CS Dacia Mioveni – HC Zalău
Ora 11.45 SCM Râmnicu Vâlcea – Gloria Buzău
Ora 17.30 Gloria Buzău – CS Dacia Mioveni
Ora 19.15 SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău
Vineri, 20 august
Ora 10.00 HC Zalău – Gloria Buzău
Ora 11.45 SCM Râmnicu Vâlcea – Dacia Mioveni.

Restricții pentru spectatori

Oficialii secției handbal de la SCM Râmnicu Vâlcea au anunțat că turneul se va desfășura cu prezența spectatorilor, însă accesul suporterilor la aceste jocuri va fi permis doar în proporție de 75% din capacitatea sălii polivalente (adică doar 1.620 locuri) – conform Hotărârii de Guvern nr. 795/2021, intrată în vigoare la 1 august 2021.
Intrarea spectatorilor la meciurile din cadrul turneului va fi gratuit, iar accesul în Sala Sporturilor „Traian” se va face doar prezentând la intrare următoarele:
• carte de identitate;
• dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete;
SAU
• rezultat negativ RT-PCR (nu mai vechi de 72 ore);
SAU
• rezultat negativ Test Rapid ANTIGEN (nu mai vechi de 24 ore);
SAU
• dovada trecerii prin boală (infectare Sars-Cov-2) pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi si a 180-a zi (ulterioară confirmării infectării cu Coronavirus).
Persoanele interesate de a urmări aceste jocuri din tribunele sălii polivalente trebuie să mai știe și că accesul în incinta sălii se va face doar pe la poarta 5.