TOȚI POLIȚIȘTII AU FOST MOBILIZAȚI pentru prinderea unui șofer care a fugit de la locul accidentului! A lovit o femeie!


Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au anunțat că, la data de 29 ianuarie 2021, în jurul orei 19.00, în Râmnicu Vâlcea (pe DN 67, zona Stolniceni), s-a produs un eveniment rutier, cu părăsirea locului accidentului.
„În fapt, o femeie de 71 de ani s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară într-un loc nepermis, a Drumului Național 67, sector de drum cu două benzi pe sens. A fost acroșată de un autoturism, conducătorul auto plecând de la locul accidentului. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii, aceasta fiind transportată la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma cercetării efectuate la fața locului de polițiștii Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea și criminaliști și cu ajutorul probelor obținute, polițiștii din toate cele trei schimburi au fost mobilizați pentru căutarea și identificarea autoturismului implicat în eveniment și a conducătorului acestuia”, au anunțat polițiștii vâlceni.

Unde a fost găsit șoferul bănuit de comiterea faptelor?

„La data de 30 ianuarie, în municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost identificat un autoturism care corespundea cu semnalmentele celui care fusese implicat în eveniment. A fost identificat și conducătorul auto care ar fi fost la volanul autoturismului în momentul accidentului, un tânăr de 25 de ani, din municipiu. În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 25 de ani. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au mai anunțat polițiștii vâlceni.
În context, mai poate fi amintit faptul că, pe 31 ianuarie, tânărul a fost prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale.
• Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea