Patru femei rănite într-un accident rutier la Mihăești


Astăzi, 3 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au fost sesizați, cu privire la producerea unui eveniment rutier, soldat cu rănirea a 4 persoane. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în localitatea Mihăești, pe DJ 647, ar fi avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, conduse de o femeie, de 45 de ani, din localitatea Mihăești, respectiv de o alta, de 46 de ani, din aceeași localitate. Unul dintre autoturisme a ajuns într-un gard de pe marginea drumului. 

La evenimentul rutier au fost solicitați și pompierii militari vâlceni, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor medical. Aceștia s-au deplasat de urgență la locul evenimentului cu forțe din cadrul Punctului de Lucru Bunești, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 3 ambulanțe SAJ.

Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru persoane, pasagere în unul dintre autoturisme, cu vârste cuprinse între 43 și 74 de ani, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cele două șoferițe auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor, în care s-a produs evenimentul rutier.