Test de stres pentru municipale!


• câștigăm și noi astăzi să ne îndepărtăm de retrogradare?

Conul de umbră în care s-au afundat jucătoarele de la HC Municipal Râmnicu Vâlcea, dar și perspectiva apropierii de zona retrogradării pot fi depășite astăzi de trupa lui Constantin Ștefan. În cadrul rundei a XVIII-a din Liga Națională de handbal feminin, echipa sprijinită financiar de Primăria Râmnicului va avea de susținut un adevărat derby pentru îndepărtarea de zona „fierbinte” a retrogradării. Astăzi, cu începere de la ora 18.00, municipalele vor evolua pe terenul ialomițencelor de la Unirea Slobozia. Asemenea echipei noastre, gazda întâlnirii de astăzi este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării. Ar mai fi de amintit faptul că gruparea din inima Bărăganului este pregătită de antrenoarea vâlceancă Victorina Bora.
Înaintea partidei de astăzi, HCM Râmnicu Vâlcea ocupă poziția a noua în clasament, cu 21 de puncte acumulate. De partea cealaltă, Unirea Slobozia se află pe locul unsprezece, având doar 16 puncte în cont. Gruparea ialomițeană se află pe primul loc care trimite spre barajul pentru evitarea retrogradării.

Meciul va fi televizat!
Interesul televiziunii care transmite jocurile din Liga Națională a rămas constant în ceea ce privește jocurile HCM-ului. Chiar dacă este vorba doar despre un derby pentru îndepărtarea de zona retrogradării, întâlnirea dintre Unirea Slobozia și HCM Râmnicu Vâlcea va putea fi urmărită în transmisiune directă, asemenea multor alte jocuri în care pe teren s-a aflat echipa noastră.
CSM București și HCM Baia Mare au bifat deja „victoriile de serviciu”
În prologul etapei a XVIII-a, echipele care domină cu autoritate întrecerea feminină și-au trecut în cont victoriile de rigoare. CSM București a trecut fără emoții de HC Zalău, scor 33-21, în timp ce HCM Baia Mare a „tremurat” puțin cu Dunărea Brăila. În cele din urmă, gruparea din nordul țării, vicecampioană en-titre, s-a impus cu 26-22.

Programul etapei a XVIII-a
Vineri, ora 18.00
Unirea Slobozia – HCM Rm. Vâlcea
Sâmbătă, ora 12.00
Universitatea Cluj – HC Alba Sebeș
Sâmbătă, ora 18.00
Măgura Cisnădie – Rapid București
Duminică, ora 11.15
SCM Craiova – HCM Roman
Duminică, ora 20.00
CSM Ploiești – Corona Brașov

Clasamentul Ligii Naționale: CSM București – 54p, HCM Baia Mare – 51p, Corona Brașov – 32p, HC Dunărea Brăila – 31p, CSM Ploiești – 30p, HCM Roman – 29p, SCM Craiova – 26p, HC Zalău – 26p, HCM Râmnicu Vâlcea – 21p, Universitatea Cluj – 16p, Unirea Slobozia – 16p, Măgura Cisnădie – 13p, Rapid București – 6p și HC Alba Sebeș – 4p.