Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

22 octombrie 2020

Suprem Dance, trei medalii la German Open Championship – Stuttgart Germany


Clubul Suprem Dance Rm. Vâlcea a participat la cel mai mare concurs de dans sportiv din lume care a avut loc la Stuttgart, în Germania în perioada 11-13 august 2016, având două perechi în competiție, la juvenile I și juvenile II. Zeci de secțiuni de dans, sute de participanți, câteDANS_1va zile de competiții, dansatori de pe tot mapamondul, acestea au fost doar câteva din ingredientele unei competiții sportive de talie mondială. Doar dacă luăm în calcul aceste aspecte, este însuși o mare realizare participarea la o asemenea manifestare sportivă. Dacă mai punem la socoteală și faptul că dansatorii de la Suprem Dance s-au întors și cu medalii, deja vorbim de o performanță demnă de aplaudat.

Cha cha 1, 2, 3 și medaliile-s la ei!

La categoria juvenile I 6-9 ani , Alexandru Vătafu și Ciucă Dea au obținut 3 medalii la 3 secțiuni diferite, standard, latino și mixt, unde au ocupat locurile 5, 6  și 5 în cea mai mare finală la nivel mondial. Perechea Dumitrescu David și Stanciu Ștefania au participat la categoria juvenile II  (10-11 ani), unde au reușit o performanță frumoasă în doar 3 luni ca pereche nouă și au obținut locurile 37/67 și 39/84DANS_2 la cea mai mare competiției din lume de dans sportiv.
Clubul Suprem Dance Rm. Vâlcea arată și demonstrează, încă o dată, că are potențial și valoare la nivel național și internațional în dansul sportiv. Pe lângă acești copii, Clubul se mândrește cu mult mai mulți elevi care au ales drumul performantei în orașul Rm. Vâlcea. Antrenor principal al acestor copii și cel care conduce clubul Suprem Dance Rm. Vâlcea este Bogdan Stîrcu, un tânăr inimos, care a practicat cu succes această disciplină sportivă și care, iată, se dedică, în continuare, cu adevărat și elevilor săi.

În căutare de noi dansatori sportivi

Trebuie precizat faptul că reprezentanții clubului vă așteptă la înscrieri din luna septembrie la Clubul Suprem Dance Rm. Vâlcea, în locația din centru la Casa de Cultura a Sindicatelor Rm. Vâlcea. Aceasta este de fapt modalitatea prin care antrenorul cunoaște și dezvoltă aptitudinile copiilor, pe care le poate transforma, după ani de muncă în sala de dans, în performanță. Succes mai departe și celor care vor sa învețe arta dansului sportiv în Rm. Vâlcea!

Alte articole de la Alte sporturi