Andrey_Popov / Shutterstock.com

Știi cum să cumperi tonere şi cartuşe din magazinele online?


Însă, dacă vei aplica strategia corespunzătoare, achiziţionarea online de cartuşe imprimantă Epson sau tonere Brother poate deveni o rutină uşoară. De asemenea, vei reuşi să faci economii considerabile şi chiar să prelungeşti durata de viaţă a imprimantei pe care o deţii. 

Iată de ce trebuie să ţii cont când achiziţionezi cartuşe sau tonere pentru imprimantă.

Cumpără modelele care se potrivesc necesitaţilor tale de printare

Un cartuşul de cerneală Epson sau un toner Brother TN-2421 poate fi perfect pentru job-urile de printare zilnice. Acestea îţi oferă performanţe la viteza de listare şi printuri color sau alb negru durabile.
Alegând cartuşele sau tonerele care se potrivesc nevoilor şi bugetului tău vei face economii considerabile.

Modele standard sau cu randament crescut

Dacă printezi ocazional poţi achiziţiona modelele standard de cartuşe sau tonere. Însă, dacă ai un volum mai mare de listări pe zi, alege carusele XL sau cu randament crescut de printare. În acest fel vei obţine un cost mai mic de printare pe pagina şi vei putea face economii de până la 50%.
De asemenea, alegând pachetele duble sau multiple poţi reduce cu până la 20% costurile cu consumabilele. 

Cum alegi cartuşul sau tonerul potrivit

  • Atunci când faci cumpărăturile online pentru un nou cartuş de cerneală sau un toner, trebuie să urmezi câţiva paşi, astfel încât să te asiguri că achiziţionezi modelul corespunzător pentru tipul şi modelul de imprimantă pe care o deţii:
  • Citeşte pe cartuşul sau tonerul vechi codul şi caută în magazinul online pe care l-ai accesat acest cod;
  • Dacă nu ai un cartuş sau un toner şi nici manualul de utilizare a imprimantei, caută online codul de care ai nevoie, în funcţie de numele şi modelul imprimantei;
  • După ce ai găsit în magazinul online codul de cartuş sau toner de care ai nevoie, citeşte cu atenţie detaliile acestuia şi asigură-te că este ceea ce îţi trebuie. Dacă ai întrebări, caută un email sau un telefon de contact sau relaţii cu clienţii şi cere informaţii suplimentare. 
  • Informează-te în legătură cu politica de retur a site-ului în cazul în care produsul nu este ceea ce îţi trebuia sau are defecţiuni.
  • Plasează comandă abia după ce te-ai asigurat că acela este modelul de cartuş sau toner compatibil cu modelul tău de imprimantă.