Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Şofer septuagenar, victima unui grav accident


Joi dimineaţa, la ora 10.10, A. Vasile, de 71 ani, din municipiul Deva a condus un autoturism Dacia pe DN 7, pe raza localităţii Racoviţa, iar la km 217+524 nu a păstrat în mers o distanţă regu­la­mentară faţă de autoutilitara condusă în aceeaşi direcţie de Vlad Nico­lae, de 49 ani, din comuna Mogoşani, judeţul Dâmboviţa, fapt pentru care s-a produs o coliziune.

Impactul a condus la rănirea gravă a lui A. Vasile, diagnosticat politraumatism prin accident rutier, contuzie sternocostal stâng şi insuficienţă respiratorie moderată. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Joi după-amiaza, la ora 14.50, G. Florea, de 67 ani, din Bucureşti, a condus un autoturism marca Skoda pe DN 7 A pe raza localităţii Malaia, iar la km 21+112 m nu a adaptat viteza într-o curbă uşoară la stânga şi a părăsit partea carosabilă spre dreapta intrând într-un canal de scurgere a apei, la o adâncime de 4metri.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a Elenei G. pasager dreapta faţă în autoturism, diagnosticată cu politrau­ma­tism cranio facial, plăgi contuze, fractură antebraţ drept şi genunchi drept, şoc traumatic. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul eti­lo­test, rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized