SHOW LA ARENELE TRAIAN! Cupa și Supercupa au fost prezentate publicului vâlceanProaspete câștigătoare ale Cupei României și Supercupei, jucătoarele de la Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea au fost premiate în această seară la Arenele Traian pentru ultimele performanțe. În fața publicului strâns pe terenul și în tribunele modernei baze sportive, handbalistele și membrii staff-ului tehnic au fost premiați de către oficialitățile locale și județene, reprezentante de primarul Râmnicului și de președintele Consiliului Județean Vâlcea, instituțiile care au rolul cel mai activ (alături de sponsorii din mediul privat) în susținerea echipei.

A fost un show inedit, cu spectacole de lumini, sunet, culoare, chiar și artificii, în pofida faptului că activitățile au fost oarecum mai restrânse din cauza măsurilor de distanțare socială specifice acestei perioade.

Momentul din această seară a fost unul binevenit, care a încununat munca și rezultatele jucătoarelor și ale oamenilor de staff-ul tehnic, organizat înaintea unui alt test sportiv foarte dificil: meciul de sâmbătă seara de la Brest, din debutul echipei noastre în grupele Ligii Campionilor.

Reamintim că duminică seara, în Sala Polivalentă din Capitală, s-a disputat un meci pe care iubitorii handbalului din județul nostru îl vor păstra în memorie pentru foarte mult timp de acum înainte. Asta pentru că SCM Râmnicu Vâlcea a obținut două trofee la capătul unui singur turneu (Cupa României – ediția 2019/2020 și Supercupa României – ediția 2020), echipa noastră triumfând în finală chiar în fața marii rivale din București. Handbalistele pregătite de antrenorii Florentin Pera, Goran Kurteș și Ildiko Kerekeș Barbu au demonstrat că nu întâmplător s-au aflat în fața echipei din București în sezonul trecut, un campionat care a fost încheiat pe «hârtie» de FRH, cu Vâlcea pe primul loc (chiar dacă fără titlul de campioană). În plus, pe lângă cele două trofee cucerite la capătul finalei de duminică, echipa noastră a arătat încă o dată că Vâlcea a fost, este și va rămâne capitala handbalului feminin din țara noastră.
Marea finală a avut două reprize aproape diametral opuse. SCM Râmnicu Vâlcea a reușit o primă repriză fantastică în care a punctat de 15 ori în poarta bucureștencelor (primind doar șapte goluri). Cristina Neagu & Co. au revenit în partea secundă, au dominat în multe momente, dar nu au reușit să mai restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, astfel că SCM s-a impus la o diferență de trei goluri, scor final 22-19.