Semnături pentru a pune bazele Centrului multifuncțional din Bălcești


Consilierul județean liberal, Victor Stănculescu (foto dreapta), a demarat, alături de primarul din Bălcești, Constantin Aleca (foto stanga), o acțiune de strângere de semnături pentru susținerea inițiativei de înființare a unui centru de sănătate multifuncțional, în zonă. În opinia liberalilor, noul centru urmează să deservească o zonă cu aproximativ 55.000 locuitori, ceea ce înseamnă că și dacă 10% din vâlceni vor reacționa pozitiv , va putea fi susținut acest demers, iar proiectul va fi luat în serios de cei de la Putere. Potrivit declarației consilierului județean PNL, Victor Stănculescu, până la ședința CJ Vâlcea, de la finele acestei luni, liberalii au nevoie de cât mai multe semnături pro-înființării noului centru multifuncțional.
La rândul său, așa cum am mai amintit în articole anterioare, liberalul Samoil Vâlcu recunoaște că, în locul spitalului desființat, ar fi trebui făcut un alt centru, cât de mic, dar care să fi deservit populația zonei.
Și cu aceste semnături strânse, mai este de lucru: consilierii PSD din Bălcești vor trebui să voteze preluarea patrimoniului fostului cămin de bătrâni, pentru că Primăria să poată da Consiliului Județean Vâlcea, în administrare, etajele 1 și 2 de la fostul spital, unde se are-n vedere funcționarea noului centru.