Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 august 2020

Șef nou la „Sănătatea” vâlceană


Conform unei informații apărute astăzi, 6 aprilie, în presa centrală, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea urmează să aibă un nou șef. Prin ordin al ministrului Sănătății, Lorena Mărgăritescu va fi înlocuită din funcția pe care a ocupat-o ceva vreme în cadrul DSP Vâlcea. Contactată telefonic, purtătoarea de cuvânt din cadrul DSP Vâlcea, dr. Pițiga, a declarat că nu ne poate oferi informații certe în niciun sens, în instituția pe care o reprezintă neajungând încă acel ordin de ministru care vizează schimbarea Lorenei Mărgăritescu. De altfel, nici dr. Ponoran, managerul SJU Vâlcea (cel care răspunde, în perioada stării de urgență, de coordonarea întregii rețele de spitale din județul nostru) a declarat că nu a aflat ceva oficial în acest sens, ci doar prin intermediul mass-media.
__________________________
De la Prefectura Vâlcea am aflat informația că persoana care a fost numită în funcția de director al DSP Vâlcea este dr. Mihaela Brănescu!
__________________________
Conform unor informați de ultimă oră, noul șef al DSP Vâlcea este Luminița Apostolescu și nu Mihaela Brănescu, așa cum anunțasem inițial!

Etichete: , , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Headlines