Se reorientează primarul Dediu spre liberali!!??


• alesul local din Păușești-Măglași, conservatorul Dediu, se gândește din partea cărui partid să candideze în 2016, la Primărie

Primarul Alexandru Dediu se pregătește pentru încă un mandat în fruntea localității Păușești-Măglași. Conservator, în prezent, membru ALDE, edilul încă nu știe dacă va părăsi formațiunea politică și se va îndrepta spre alt partid, decizia finală urmând s-o ia după o consultare cu echipa din cadrul Primăriei. „Voi candida pentru încă un mandat ca primar. Mai sunt multe de pus la punct. Le facem încet, încet; totul depinde și de fondurile alocate. Urmează ca, împreună cu echipa mea, să mă decid din partea cărui partid să candidez. Sincer să fiu, o impresie foarte bună în ceea ce privește pregătirea ca politician și conducător o am pentru deputatul Cristian Buican”, a precizat edilul Dediu.

Declarație bombă:

„Regret că Bușu, Grigorescu și Mihăilescu nu fac echipă cu Buican”

Edilul Alexandru Dediu merge mai departe cu declarațiile și face aprecieri legate și de trei reprezentanți ai Partidului Social Democrat: „Îmi pare rău că Adrian Bușu, Remus Grigorescu și Gheorghe Mihăilescu nu încearcă să facă echipă cu deputatul Buican”.

Rămâne de văzut dacă alesul local din Păușești-Măglași va alege, pentru candidatura de anul viitor, un alt partid.

Posting....