Șantier în Călimănești… Continuă lucrările la Mirajul Oltului, Campusul școlar, parcuri și străzi


„Călimănești este un șantier”, așa și-a început discursul primarul orașului, Florinel Constantinescu, întrebat dacă au fost reluate lucrările la proiecte. „În perioada aceasta, se lucrează la canalizare…În tot orașul este șantier. Se lucrează la «Mirajul Oltului», la liceu și-n curând încep lucrările la parcuri, străzi. Toate aceste investiții sunt cu cofinanțări. Din păcate, vorbim de lucrări începute, abandonate, unde s-a pierdut finanțarea…Despre 2015 pot spune că este anul când se culeg roadele proiectelor. Depindem, însă, și de datorii. Dacă se vor finanța proiectele, vom primi bani pentru cofinanțare, totul va fi bine”, a mai precizat, pentru ziarul nostru, democrat-liberalul Florinel Constantinescu.
Alesul local din Călimănești este conștient, totodată, că fizic este greu de suportat pentru comunitate acest șantier și asta chiar dacă rezultatele vor fi bune, vor fi apreciate. „Demarezi lucrări; în Călimănești este șantier și, inevitabil, te gândești că fizic este greu de suportat de către localnici…Și asta chiar dacă rezultatele vor fi bune, vor fi apreciate. Ce mă mulțumește, într-o anumită măsură, este că, an de an, observ cum scad datoriile”, a declarat edilul Constantinescu.
Menționăm că, anul acesta, bugetul Primăriei Călimănești nu este diferit de cel din 2014, fapt ce-l face pe primar să adopte unele măsuri, inclusiv unele organizatorice din cadrul instituției pe care o reprezintă.

Posting....