S-au întors fără puncte de la Oradea


La sfârşitul săptămânii trecute, spor­ti­vele de la CET Govora au evoluat în cadrul etapei cu numărul zece a Diviziei A2 Vest (liga a II-a). Ele s-au deplasat la Oradea, acolo unde au întâlnit o formaţie de tradiţie a voleiului feminin românesc, Club Sportiv Universitar Bihorul. Vâlcen­cele, ocupantele ultimului loc în clasa­men­tul Diviziei A2 Vest, au pornit mai timide în acest joc, gazdele „pedepsind” din primul set jucătoarele pregătite de antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit. Voleibalistele de la CSU Bihorul şi-au adju­decat „runda” inaugurală, imp­u­nându-se cu scorul 25-18. Nici în ur­mătoarele seturi „sorţii” nu s-au dovedit fa­vorabili sportivelor de la poalele De­a­lu­lui Capela, orădencele continuând nes­tin­­gherite lupta pentru „închiderea” cât mai rapidă a întâlnirii. Gazdele s-au im­pus cu 25-12 şi 25-17 în seturile doi şi trei, adjudecându-şi astfel toate punctele puse în joc, printr-un concludent 3-0 la general.

În etapa a X-a, s-au mai disputat:

CSM Târgovişte – CS Banatul Caransebeş 3-0

CSŞ 2 Baia Mare – Medicina Târgu Mureş 1-3

CSM Codlea a stat

Vâlcencele au rămas în postura „lanternei roşii”

Fără niciun punct acumulat în cele trei etape jucate în retur, CS CET Govora  păstrează ultima poziţie în clasamentul Diviziei A2 Vest, cu numai cinci puncte, toate agonisite în turul campionatului. Liderul detaşat rămâne CSM Târgovişte, dâmboviţencele înregistrând opt victorii în cele nouă jocuri disputate (o rundă au stat). Dar iată cum se prezintă clasamen­tul acestei serii, cu patru etape înaintea finalului sezonului regulat:

1.CSM Târgovişte 9 8 0 1 0 25p

2.Medicina Tg. Mureş 9 5 3 1 0 22p

3.CSŞ 2 Baia Mare 9 5 0 0 4 15p

4.CSU Oradea 8 3 0 2 3 11p

5.CSM Codlea 8 2 0 1 5 7p

6.CS Banatul 9 1 1 0 7 5p

7.CET Govora 8 1 1 0 6 5p

Sâmbătă, 15 decembrie, voleibalistele de la CET Govora au posibilitatea de a „scăpa” de ingrata situaţie în care se află (aceea de a ocupa ultimul loc al clasamentului), ele urmând să întâlnească, în Sala „Capela” din Râmnicu Vâlcea, un adversar ce nu ar trebui să opună prea multă rezistenţă. Râmnicencele vor primi vizita braşovencelor de la CSM Codlea, o formaţie care, de asemenea, nu a traversat o perioadă tocmai roz pe parcursul celor zece etape disputate. Programul complet al etapei a XI-a este următorul:

CSU Oradea – CSM Târgovişte

CET Govora – CSM Codlea

Medicina Tg. Mureş – CS Banatul

CSŞ 2 Baia Mare va sta