ROMCON 2017 – Ateliere lego pentru copii


Azi, 1 septembrie, începe la Râmnicu Vâlcea cea de-a 38-a ediție a Convenției Naționale de Science Fiction, ROMCON. Timp de trei zile, orașul se va transforma într-o lume a iubitorilor de povestiri fantastice, de extratereștri sau călătorii în timp. Nu vor lipsi proiecțiile de filme SF, sesiunile de comunicări, discuțiile despre filme și realitatea virtuală, expozițiile de bandă desenată, lansările de carte și un show laser.
În cadrul acestei ediții și copiii vor avea parte de ateliere destinate lor. Orice prichindel care iubește piesele de lego și a cărui imaginație nu are limite este așteptat să vină cu mic cu mare să ne arate cât de frumoasă este lumea extraterestră din mintea lui. Atelierele Creation LEGO SF îi așteaptă pe cei mici cu o mulțime de piese LEGO, gata să prindă viață în mâinile copiilor și să se transforme în nave spațiale, mașini cu puteri magice, extratereștri sau luptători nepământeni.
Am pregătit pentru ei o mulțime de premii și surprize! Participarea este GRATUITĂ!
Vă așteptăm alături de copii, vineri, 1 septembrie și sâmbătă, 2 septembrie, de la 15.30 la Biblioteca Județeană, la Atelierele CreationLEGO SF!
Informații suplimetare și înscrieri: organizator SIMONA HUPOV, telefon: 0788.674.907.

Posting....