Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

26 septembrie 2020

România întâlnește Lituania pe 23 martie


Cu patru zile înaintea testului cu Spania, reprezentativa României va disputa, tot pe teren propriu, un meci de verificare în fața Lituaniei. Federația Română de Fotbal a ajuns la un acord cu forul de la Vilnius pentru o partidă de pregătire ce se va disputa în țară, pe 23 martie 2016. Locul și ora de start a meciului vor fi comunicate ulterior.
Tot în luna martie, pe data de 27, și tot pe teren propriu, „tricolorii” vor întâlni campioana europeană en titre, Spania, într-un alt meci amical. Din cele zece confruntări pe care România le are în palmares contra Lituaniei a reușit să câștige nouă dintre acestea. Adversarii au și ei un succes. Golaverajul all-time este 18-6 în favoarea „tricolorilor”.
Ultimul duel dintre cele două selecționate datează din iunie 2009, când România s-a impus în deplasare cu scorul de 1-0, în preliminariile CM 2010. Joi, a fost anunţată data ultimului amical al naţionalei României înaintea Campionatului European. Pe 3 iunie 2016, „tricolorii” vor întâlni echipa Georgiei, în țară, cu două zile înainte de plecarea în Franța. Locul și ora disputării vor fi anunțate ulterior.

Foto: Mediafax
Notă: textul aparține Federației Române de Fotbal

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Fotbal