Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

29 noiembrie 2020

Restart pentru OLTCHIM


• tabelul final al creditorilor va fi depus la tribunal pe 7 ianuarie 2015 • la finele lunii ianuarie, va fi prezentat creditorilor şi planul de reorganizare • începutul lunii martie, documentul urmează să fie supus aprobării creditorilor şi judecătorului sindic

PIPEREAGheorghe Piperea, administratorul judiciar care a condus întregul proces de privatizare al combinatului, și-a dezvăluit în presa centrală de specialitate planurile: „Încercăm să ne des­cur­căm cu Oltchim aşa cum este el în momentul de faţă. Planul B constă în continuarea identificării unor surse de finan­ţare pentru creşterea producţiei şi o reducere şi mai mare a costurilor. Dacă pe parcurs mai apar investitori interesaţi, atunci vom supune oferta lor aprobării creditorilor(…) Chinezii ne-au transmis că nu mai sunt interesaţi să participe la licitaţia pentru Oltchim, dar că vor să facă afaceri cu societatea vâl­ceană. Banii de la ei nu ne-au sosit, dar am semnat în China un acord de împrumut şi ei ne-au cerut de 3 ori să amânăm licitaţia pentru Oltchim ca să aibă timp să pregătească oferta. Dacă aşa se întâmplă în toate afacerile cu chinezii, atunci pot să spun că nu agreez deloc modelul lor de afaceri.” Piperea a adăugat pentru Bursa.ro că pe 7 ianuarie va fi depus la tribu­nal tabelul final cu creditorii combinatului iar planul de reor­ga­nizare este programat să aterizeze către debutul lunii fe­bruarie. Aprobarea acestuia ar trebui să vină luna următoare.

Etichete: , , , ,

Un răspuns “Restart pentru OLTCHIM”

  1. 4 martie 2015 din 03:55

    bafta cu job-ul, eu din octombrie inpiecnd nu m-am obisnuit cu noul meu ritm, ceea ce se simte. Au sa-mi creasca dioptriile si am sa uit total sa ma distrez. Daca o tin tot asa am sanse sa vin la tine sa-mi faci o reducere la echipamente sportive pt persoane total iesite din forma.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Headlines