Râmnicenii sunt invitați la INAUGURAREA CELUI MAI NOU PARC din municipiu


Marţi, 29 martie 2022, Parcul „Ştirbei Vodă” din cartierul Zăvoi va intra în oferta de petrecere a timpului liber făcută de Primăria municipiului printr-un eveniment complex la care sunt aşteptaţi să participe în special cei mai mici locuitori ai Râmnicului. Organizatorii au anunțat că evenimentul va debuta la ora 17.00 prin deschiderea porţilor parcului. Programul artistic desfăşurat la scena din cadrul ansamblului de agrement va cuprinde piesa „Muzicanţi de poveste” a Teatrului Municipal „Ariel” – instituție finanțată de Primăria Râmnicului, un moment coregrafic al Clubului Ru Apollo – coordonat de Alexandru Runceanu şi o invitaţie la mişcare adresată de Roxana Moise.

Surprize pentru participanți

La intrarea în parc, cei mici vor primi bilete la tombola organizată cu ocazia acestei inaugurări. În urma tragerii la sorţi vor fi acordate 30 de premii constând în vouchere de cumpărături în valoare de 200 de lei, premiile I, II şi III primind în plus o minge de handbal semnată de componentele echipei SCM Râmnicu Vâlcea, respectiv câte o minge de fotbal. Vizitatorii se vor putea bucura de sesiuni de pictură pe faţă, de mascote întruchipând cele mai cunoscute personaje de desene animate, de animăluţe realizate din baloane. Cei mici vor putea sta pe iarbă pe păturile de picnic puse la dispoziţie de organizatori sau, dacă doresc, vor avea posibilitatea să imortalizeze acest moment prin intermediul unei cabine foto. Vor fi bineveniţi şi deţinătorii de animale de companie, Parcul „Ştirbei Vodă” fiind disponibil şi acestei categorii de vizitatori, pentru care au fost montate suporturi speciale cu pungi pentru strângerea deşeurilor.
În context, ar mai fi de amintit că Parcul „Ştirbei Vodă” este un proiect al Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional 2014 – 2020.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea

Posting....