PROBLEME PE O STRADĂ din nordul Râmnicului. Poliția a anunțat primele măsuri!


Pe 4 iunie 2021, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia au anunțat necesitatea impunerii unor măsuri la intersecția străzilor Nicolae Titulescu cu Republicii din cartierul Nord al Râmnicului. Acestea vin ca urmare a producerii mai multor accidente în ultima perioadă.
„Având în vedere situația semnalată în spațiul public, referitoare la producerea unor accidente rutiere în Râmnicu Vâlcea, intersecția străzii Nicolae Titulescu cu strada Republicii, Compartimentul de Relații Publice al IPJ Vâlcea este abilitat să comunice următoarele:
În perioada 24 mai – 3 iunie, în municipiu, intersecția străzii Republicii cu Nicolae Titulescu, au avut loc două evenimente rutiere soldate doar cu pagube materiale, fiind avariate opt autoturisme. În urma verificărilor efectuate de polițiști, conducătorii auto responsabili au fost identificați și sancționați contravențional. Din datele existente la nivelul poliției, a rezultat faptul că viteza neadaptată la condițiile meteorologice și de drum este principala cauză a producerii acestor evenimente”, se arată în comunicatul polițiștilor vâlceni.

Ce măsuri vor fi adoptate?

„A fost alcătuită o echipă mixtă formată din polițiști și reprezentanți ai primăriei. Aceștia s-au deplasat la fața locului, iar în urma constatărilor efectuate, în zonă se va instala un limitator de viteză. De asemenea, polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea vor efectua acțiuni în zonă, pentru prevenirea acestor evenimente și asigurarea unui climat de siguranță a cetățeanului”, au mai anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.
Sursă foto: IPJ Vâlcea
Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Posting....