VEȘTI PROASTE pentru iubitorii de bălăceală


Baza de agrement „Ştrand Ostroveni” din administrarea Primăriei Râmnicului s-a deschis pentru sezonul estival curent începând din 1 iunie 2021. Pe vizitatori îi așteaptă aceleași două bazine cu apă dulce, dar și două bazine cu apă sărată. Tot neschimbate au rămas şi tarifele de acces, respectiv 15 lei pentru adulţi şi 8 lei pentru copii cu vârsta între 5 şi 14 ani. Copiii cu vârste sub 5 ani au accesul gratuit. De gratuitate la intrarea în ştrand beneficiază şi pensionarii din Râmnicu Vâlcea, dacă prezintă cuponul de pensie şi actul de identitate, în fiecare zi de luni până joi. Programul de funcţionare al bazei de agrement din sudul municipiului este între orele 08.00 – 20.00 de marţi până duminică, iar lunea între orele 11.00 – 20.00.
La Ştrandul Ostroveni se poate ajunge inclusiv cu autobuzele ETA, cursele 5 (Dispecerat Nord – strada Depozitelor) şi 7 (Muzeul Satului Bujoreni – Parc Industrial Sud) având staţii de călători în zonă.

Care sunt veștile proaste?

Există și vești mai puțin plăcute pentru iubitorii de bălăceală! Acestea au fost aduse de către meteorologi, care au anunțat că luna iunie va avea temperaturi mai scăzute decât mediile normale pentru această perioadă, existând frecvent condiții pentru apariția precipitațiilor și chiar a fenomenelor meteorologice extreme (grindină, fulgere, furtuni etc.). Prognoza aceasta pentru luna iunie este valabilă la nivel național, nu neapărat pentru județul Vâlcea sau pentru municipiul Râmnicu Vâlcea. De aceea, există totuși speranța că vremea ploioasă va mai lăsa în pace județul nostru!