Primarul Matei, în vizită la Centrul social de urgenţă „Ioana”


Vineri dimineaţă, primarul interimar Gigi Matei a făcut o vizită la Centrul social de urgenţă „Ioana”, unde, la acest moment, se află găzduite 24 de persoane fără adăpost.
Cu această ocazie, edilul-şef a discutat cu asistaţii Centrului şi a dispus rezolvarea cât mai urgentă a unora din problemele semnalate de aceştia. Totodată, primarul interimar a vizitat şi Cantina de Ajutor Social din imediata vecinătate – care funcţionează la capacitatea maximă de 200 de persoane servite cu o masă caldă în fiecare zi – interesându-se de calitatea mâncării şi solicitând rezolvarea unor aspecte negative sesizate.
Taxele şi impozitele locale pentru acest an sunt la acelaşi nivel ca în 2014
Activitatea de încasare a taxelor şi impozitelor locale aferente anului în curs a demarat, cetăţenii putându-şi achita obligaţiile către bugetul local atât la sediul Direcţiei Economico – Financiare a Primăriei municipiului din strada Carol I, cât şi la birourile direcţiei de la Stadionul Zăvoi. Prin HCL nr. 259, aprobată de Legislativul local în ultima şedinţă a anului trecut, s-a stabilit ca taxele şi impozitele locale pentru 2015 să rămână la acelaşi nivel ca în 2014, persoanele fizice beneficiind, în continuare, de bonificaţia de 10% pentru plata integrală a obligaţiilor aferente anului în curs până la data de 31 martie 2015. În cazul în care se vor sesiza aglomeraţii la ghişee, se ia în calcul deschiderea, de la jumătatea lunii februarie, şi a biroului de încasare din str. I.C. Brătianu – cartier Ostroveni.

Posting....