Prefectura Vâlcea analizează posibilitățile de EXTINDERE A REȚELEI DE FARMACII în mediul rural


În zilele de 29 și 30 septembrie 2022, la sediul Prefecturii Vâlcea se vor desfășura mai multe activități cu importanță pentru cetățenii județului.
Joi, 29 septembrie, de la ora 12.00, în Sala nr. 2 de la parterul Instituției Prefectului, este programată ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. În cadrul întâlnirii vor fi analizate posibilitățile de extindere a rețelei de farmacii și a punctelor farmaceutice, în vederea înlesnirii procurării medicamentelor compensate și gratuite, de către populația care locuiește în mediul rural.
Tot joi, dar de la ora 13.00, în aceeași sală se va desfășura ședința Comisiei de Dialog Social. În cadrul întâlnirii se vor analiza propuneri antreprenorial-inovative în vederea impulsionării redresării social-economice din timpul crizelor generale.
Vineri, 30 septembrie, în Sala Mare a Consiliului Județean Vâlcea se va desfășura ședința Colegiului Prefectural. La reuniune va fi analizat raportul activității desfășurate de către Direcția pentru Agricultură Județeană Vâlcea, în perioada ianuarie-august 2022.
• Material realizat cu sprijinul Biroului de presă al Prefecturii Vâlcea