NOUTATE LA CASELE DE MARCAT din 14 magazine Annabella!


Unități comerciale din 14 localități ale județului nostru au fost selectate pentru a face parte din cel mai nou proiect al Bibliotecii Județene Vâlcea: „Raftul de la casă”
Reprezentanții Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea ne-au anunțat că, începând cu luna octombrie a acestui an, vor derula, în parteneriat cu Annabella, un nou proiect cultural-educațional. Acesta este intitulat „Raftul de la casă”, iar biblioteci publice locale din 14 localități vâlcene vor avea un rol esențial.

În ce constă proiectul?

„Scopul acestui proiect rezidă în încurajarea și promovarea lecturii prin intermediul acestui raft de carte, care va fi amplasat într-un spațiu neconvențional (spațiile comerciale Annabella din localitățile: Băbeni, Bălcești, Berbești, Budești, Bunești, Călimănești, Drăgoești, Horezu, Ionești, Lungești, Mihăești, Păușești-Măglași, Stoenești și Vlădești). De la acest raft orice persoană interesată va putea împrumuta gratuit volumele expuse. În egală măsură, proiectul își propune să dezvolte spiritul civic și să cultive generozitatea localnicilor, invitându-i să doneze cărți din bibliotecile personale și oferind în felul acesta și altora șansa de a se bucura de ele”, ne-a declarat conf. univ. dr. Remus Grigorescu, managerul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul” Vâlcea.
În context, mai este de amintit că evenimentul de lansare a proiectului „Raftul de la casă” se va desfășura vineri, 30 septembrie 2022, de la ora 10.30, la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea.