Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 august 2019

Prefectul Florian Marin, mulțumiri aparte primarilor


Advertisements

La ceas de bilanț, reprezentantul Guvernului în teritoriu, Florian Marin, a ținut să mulțumească, pentru activitatea depusă în 2018, tuturor colaboratorilor, dar unele felicitări au avut o țintă aparte. Prefectul de Vâlcea le-a mulțumit angajaților Prefecturii, șefilor serviciilor administrative din județ, deconcentratelor, Consiliului Județean și Primăriei Râmnicului, dar, mulțumirile s-au adresat, în primul rând primarilor.
De asemenea, în bilanțul activității Instituției Prefectului, cu bune și mai puțin bune, mulțumirile au vizat și pe subprefectul județului, Aurora Gherghina, omul care a muncit cot la cot cu reprezentantul Guvernului în teritoriu. În 2018, au existat mai multe acțiuni de control îndreptate fie asupra documentelor emise de unitățile administrativ-teritoriale, dar și asupra unei societăți ce a marcat anul trecut: SC Sacomed Horezu, prin închiderea gropii de gunoi de la Măldărești. În ciuda amenzilor încasate de societate, încă nu a fost rezolvată problema de mediu, administratorul solicitând intrarea în insolvență.
În context, ar mai fi de amintit și faptul că s-au înregistrat trei acțiuni în instanță pentru anularea a 14 acte administrative.

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate