Prea mici pentru „Viperele albastre”


• jucătorii de la CS Șirineasa au fost depășiți la scor de neprezentare în meciul amical cu CSM Râmnicu Vâlcea
Miercuri după-amiaza, cochetul stadion din comuna Șirineasa a fost gazdă pentru un meci mult așteptat de iubitorii fotbalului din această localitate. Jucătorii Clubului Sportiv Municipal Râmnicu Vâlcea, alintați „viperele albastre” de către suporteri, au sosit Șirineasa pentru un meci amical contra echipei gazdă, nou-promovată în Liga III-a. În fața unei asistențe destul de numeroase, municipalii lui Jerry Gane au început foarte bine meciul și au deschis repede scorul. Totul s-a petrecut la o fază confuză, finalizată cu respingerea greșită a unui stopp-er din echipa gazdelor. Acesta a fost, de altfel, și singurul gol marcat pe parcursul primului mitan.
După revenirea de la vestiare, CSM a continuat în ritmul bun și a izbutit să mai marcheze încă două goluri în poarta gazdelor entuziasmate de confruntarea cu un adversar categoric mai experimentat. Reușitele râmnicenilor au aparținut lui Florian Pârvu, care a transformat, sigur pe el, o lovitură de la unsprezece metri, și tânărului Darius Preda. Meciul s-a încheiat cu o victorie pe deplin meritată a elevilor antrenorului Jerry Gane, scor 3-0. Chiar și după ce s-au impus la scor de neprezentare în fața favoriților gazdelor, municipalii au fost aplaudați de numeroșii spectatori aflați în tribunele arenei din Șirineasa.

Firțulescu, adversar pentru foștii colegi

Proaspăt plecat de la CSM Râmnicu Vâlcea și aflat în căutarea unei oferte din străinătate, Dragoș Firțulescu (foto alăturat) a reușit să bifeze un joc chiar împotriva foștilor colegi. Talentatul mijlocaș ofensiv a evoluat în tricoul celor de la CS Șirineasa pe parcursul primei reprize și a „filtrat” câteva mingi utile colegilor săi de conjunctură. Deși nu a putut schimba cu nimic soarta partidei și numele echipei învingătoare, CSM având o trupă experimentată și un lot mai închegat, experiența celui alintat „Firțu” s-a făcut ușor remarcată pe teren. Tocmai acesta este un atu cu care Dragoș Firțulescu speră să se facă remarcat în ochii scouter-ilor echipelor interesate de jucători în compartimentele median și ofensiv.
Din informațiile noastre, Dragoș Firțulescu își dorește un contract fie într-o ligă secundă din campionatul Angliei, fie unul în Liga I românească.

Posting....