Poliția, în acțiune


Sub influența băuturilor alcoolice și fără permis, un bărbat din Copăceni a pornit la plimbare cu mopedul
• polițiștii din Horezu i-au „mirosit” urmele și au întocmit dosar penal
Joia trecută, în jurul orei 11.30, poliţiştii oraşului Horezu l-au depistat pe DJ 676, pe raza comunei Copăceni, pe Marius B., de 37 ani, domiciliat în localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere şi la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de art. 334, alin. 1, art. 335, alin. 1 din Codul Penal.

Polițiștii din Horezu au acționat pentru combaterea faptelor antisociale
La data de 27 august, în intervalul orar 10.00-16.00, poliţiştii din Horezu au acţionat pentru creşterea siguranţei pazei unităţilor. Astfel, au fost verificate 13 societăţi comerciale, fiind aplicate patru sancţiuni contravenţionale conform legii 333/2003. La două dintre societăţile comerciale verificate şi sancţionate, s-a constatat că sistemul de alarmare împotriva efracţiei era defect, stabilindu-se termen de remediere a problemei 10 zile.

Accident ușor pe strada Doctor Hacman
La finalul săptămânii trecute, o femeie de 51 de ani, domiciliată în Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism pe strada Doctor Hacman din municipiu. La intersecţia cu strada Cecilia Cuțescu Stork, aceasta nu a acordat prioritate de dreapta unui autovehicul, condus de Mugur U., în vârstă de 52 de ani, cu domiciliul în comuna Vlădeşti. Din cauza acestei imprudențe, cele două autovehicule au intrat în coliziune.
În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a Feliciei D, șoferița primului autovehicul. Aceasta a fost diagnosticată cu TCC minor, contuzie cot stâng și escoriaţie deget IV mână stângă. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Oamenii legii anunță conti­nuarea cercetărilor pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.