Peste două sute de amenzi într-o singură zi


Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii vâlceni din cadrul structurilor de rutieră şi ordine publică au controlat 234 de autovehicule, au legitimat 285 de persoane, au aplicat 209 de sanc­­ţiuni contravenţionale şi au constatat încălcări ale prevederile legale.

Poliţiştii formaţiunii rutiere Drăgă­şani l-au identificat pe B. Gabriel, de 20 ani, din comuna Şusani, pe strada Tudor Vladimirescu, în timp ce condu­cea o autoutilitară marca Opel, nema­iavând autorizaţia de circulaţie vala­bilă. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infrac­ţi­unii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu numere false.

Permis suspendat, dar tot în trafic

Poliţiştii au oprit pe DN 67 pentru un control de rutină un autovehicul marca Ford, condus de H. Iulian, în vârs­tă de 29 ani, din comuna Polo­vragi, judeţul Gorj. În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că dreptul de con­ducere al tânărului este suspendat. Faţă de acesta s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.