Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 septembrie 2021

PESTE 10.000 DE VÂLCENI AU DEPUS CERERI de subvenție la APIA


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021, care se încheie la 17 mai, au fost înregistrate un număr de 395.027 cereri, pentru o suprafață de 2.232.129 ha.
La nivelul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vâlcea, în perioada 1 martie – 8 aprilie 2021, s-au primit un număr de 10.340 cereri pentru o suprafață de 23.614,21 hectare.
Completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar documentele care se atașează la dosarul Cererii unice de plată sau la modificările aduse acesteia (copie CI/BI/pașaport/certificatul de înregistrare la ONRC/certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice, către Centrele județene/locale APIA și al Municipiului București de care aparțin fermierii.
Reamintim că se va completa o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.
Material realizat cu sprijinul Biroului de Comunicare al APIA

Etichete: , ,

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Actualitate