PESTE 10.000 DE VÂLCENI AU DEPUS CERERI de subvenție la APIA


Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată în anul 2021, care se încheie la 17 mai, au fost înregistrate un număr de 395.027 cereri, pentru o suprafață de 2.232.129 ha.
La nivelul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vâlcea, în perioada 1 martie – 8 aprilie 2021, s-au primit un număr de 10.340 cereri pentru o suprafață de 23.614,21 hectare.
Completarea Cererilor unice de plată se realizează pe site-ul APIA www.apia.org.ro, accesând link-ul aplicației IPA-Online http://lpis.apia.org.ro, iar documentele care se atașează la dosarul Cererii unice de plată sau la modificările aduse acesteia (copie CI/BI/pașaport/certificatul de înregistrare la ONRC/certificatul de înregistrare fiscală, dovadă cont bancar activ) se transmit prin mijloace electronice, către Centrele județene/locale APIA și al Municipiului București de care aparțin fermierii.
Reamintim că se va completa o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.
Material realizat cu sprijinul Biroului de Comunicare al APIA