Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

5 iulie 2020

Parcă am fi în desene animate! Iată cât de frumos visează Kastamonu


• echipa din Turcia crede că joacă cu Oltchim și că se va califica în turul III al Cupei EHF, deși a pierdut, la Vâlcea, la o diferență de nouă goluri
Mâine, 21 octombrie, de la ora 17.00, Kastamonu Belediyesi și SCM Râmnicu Vâlcea se vor întâlni în meciul retur contând pentru faza a doua a Cupei EHF de handal feminin. După cum se cunoaște, duminica trecută, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, într-o atmosferă superbă creată de fanii vâlcencelor, echipa noastră s-a impus la o diferență de nouă goluri și a rezolvat ecuația calificării într-o mare măsură.
Chiar și așa, înaintea meciului programat mâine în Turcia, oficialii de la Kastamonu par destul de entuziasmați și au postat pe pagina de Facebook un mesaj de încurajare pentru sportivele lor. Toate bune și frumoase până aici, numai că mesajul este unul destul de amuzant, cel puțin pentru români: „Haidy Kastamonu”. În plus, oficialii echipei din Turcia au afișat că vor evolua contra Oltchim Râmnicu Vâlcea, poate induși în eroare și de reprezentanții Federației Europene de Handbal care, inițial, scriseseră, în mod evident eronat, că fosta echipă a Râmnicului va întâlni Kastamonu (această informație a fost, între timp, corectată pe site-ul EHF). Ca atare, până la deznodământul meciului de mâine seară, turcii chiar speră, precum în desenele animate, că vor învinge… Oltchimul.

Etichete: , , , ,

Poți comenta aici

Alte articole de la Handbal