O lună dedicată campaniei de prevenţie a bolilor tiroidiene pentru vâlceni


Afecţiunile tiroidiene aduc dezechilibre ȋn tot organismul. Pacienţi din ce ȋn ce mai tineri se confruntă cu o multitudine de simptome având drept cauză, alterarea funcţiei tiroidiene. Statisticile arată o creștere a incidenţei cancerului tiroidian ȋn cazul gușilor nodulare.
Gral Medical a iniţiat campania naţionala “Ţine sub CONTROL afecţiunile tiroidiene” pentru a conștientiza imporţanta prevenţiei ȋn combaterea afecţiunilor și eliminarea simptomelor care ne afectează viaţa.
Cancerul tiroidian este de 3 tipuri: papilar, folicular și medular. Dacă la primele două tipuri (70-80% din cazuri sunt considerate vindecabile) cel de-al treilea tip cel medular este un tip de cancer foarte agresiv (10-15 % incidenţă).
De aceea un control periodic anual poate să prevină efecte ireversibile ȋn tratarea cancerului tiroidian.
Ȋn cadrul campaniei, pacienţii beneficiază promoţional la doar 65 lei de un pachet de analize medicale dedicate (reducere 50%) si suplimentar 25% reducere la ECOGRAFIA de tiroidă.
Campania se desfășoară ȋn 7 orașe (București, Ploiești, Focșani, Sibiu, Pitești, Vâlcea, Craiova) ȋn perioada 15.10.2017-15.11.2017. Deoarece oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, iar numărul cererilor pot depăși orarul medicilor, orice programare efectuată pe perioada campaniei va fi onorată și după terminarea ei, programările vor fi făcute ȋn ordine cronologică.
Pentru pacienții județului Vâlcea va stam la dispozitie la Centrul Gral Medical din Lenin Sud, Calea lui Traian nr 82, vis-a-vis de Liceul Economic sau la tel 0350/412.568 si 0725.349.143.
Programări și consiliere online puteți obține AICI

Posting....