O echipă a Ciech Soda România s-a întâlnit cu Moş Nicolae, în drum spre “Casa Pinocchio”


Douăzeci și opt de pachete cu diferite surprize, pregătite de Moş Nicolae pentru copiii din Centrul de Plasament Pinocchio, din Băbeni, şi-au găsit destinatarii, cu ajutorul unei echipe de la Ciech Soda România. În acest an, Moşul a adăugat pe lângă tradiționalele dulciuri şi câteva obiecte de uz individual, necesare copiilor. Pachetele au fost livrate de un grup format din echipa de management a uzinei, care a optat să contribuie şi individual, cu o parte din finanţarea cadourilor.

“Suntem de-ai casei la Băbeni şi ne-am dorit să aducem în plus o notă mai personală cadourilor, exact ca într-o mare familie. Echipa Ciech Soda România s-a implicat direct în toate programele pentru cei 28 de copiii din Casa Pinocchio şi sunt foarte mândru şi impresionat de dedicarea pe care am văzut-o. Această formă de colaborare şi deschidere este cea care mişcă munţi şi schimbă lucrurile şi sper să reuşim transformarea nu numai la uzină, ci şi pentru copiii din Băbeni”, a spus Witold Urbanowski, Directorul General al CSR.

Întâlnirea cu Moş Nicolae face parte dintr-un program constant lansat de Ciech Soda România, pentru susţinerea activităţii Centrului de Plasament din Băbeni care implică anual peste 10.000 RON. Resursele alocate de Ciech Soda România sunt folosite pentru asigurarea celor necesare copiilor în timpul anului, la sărbătorile tradiţionale şi pentru asigurarea unor programe de vacanţă.

În plus, la începutul acestui an, o echipă de voluntari ai Ciech Soda România a contribuit la reamenajarea centrului prin lucrări de reabilitare, schimbarea mobilierului şi instalarea unor noi echipamente, pentru achiziţionarea cărora s-au utilizat aproximativ 30.000 de USD, acordaţi de fundaţia acţionarului majoritar al grupului Ciech.

De asemenea Ciech Soda România lucrează intens cu parteneri din domeniul educaţiei, pentru a asigura o serie de ateliere pentru operatori chimişti şi pentru a susţine învăţământul specializat.

 Despre Ciech Soda România. Ciech Soda România (fostă USG) este prima unitate de producţie a Ciech Group din afara Poloniei şi este singurul producător de sodă calcinată rămas activ în industria chimică din România. Uzina a fost preluată de Ciech Group în anul 2006. Echipa de aproximativ 630 de persoane a Ciech Soda România asigură sodă calcinată şi silicat de sodiu- solid şi lichid pentru România, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Orientul Mijlociu şi India.

Despre Ciech Group

Liderul industriei chimice din Polonia, CIECH este un Group modern și competitiv și se numără printre cele mai mari multinaționale din Polonia cu opt unități de producție, precum și companii de servicii și vânzări. Ciech Group oferă produse chimice de clasă mondială incluzînd: sodă calcinată (al doilea producător ca mărime din Europa), bicarbonat de sodiu, sare, răşini epoxice şi poliester, produse agrochimice, produse din sticlă precum şi alte produse chimice folosite în industria sticlei, a mobilei, chimică, alimentară, precum şi în agricultură şi construcţii.

 Pentru mai multe detalii informare.media@ciechgroup.com