„My first vote for Europe” si „Stă în puterea ta să schimbi ceva!” – două campanii de informare privind alegerile pentru Parlamentul European


Marți, 12 martie 2019, de la ora 12.30, studentii de la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” vor participa la o sesiune de informare despre rolul Parlamentului European, atribuțiile acestuia, modul de funcționare și alte aspecte tehnice relevante pentru o informare corectă asupra importanței votului din 26 mai.
Întâlnirea, ca parte a campaniei „My first vote for Europe”, pentru tinerii aflați la primul lor vot, este realizată de către Centrul EUROPE DIRECT Vâlcea, în parteneriat cu Universitatea „Constantin Brâncoveanu” si încearcă să aducă lămuriri despre cel mai important eveniment al Europei din 2019 – alegerile pentru un nou Parlament European.
Tot marți, 12 martie 2019, de la ora 13.15, studenții de la Universitatea „Constantin Brâncoveanu” vor putea urmări și o reprezentație de teatru forum „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”, care face parte din campania de informare și responsabilizare a tinerilor privind alegerile pentru Parlamentul European prin metoda non-formală de teatru forum. Reprezentația va fi susținută de către voluntarii Centrului de Informare EUROPE DIRECT Vâlcea.
Informațiile prezentate ne-au fost oferite de către Dana Rădulescu și Ioana Mazilu-Manolescu, consilieri de comunicare ai Centrului Europe Direct Vâlcea.