Municipalii joacă astăzi primul meci de verificare


• partida va avea loc la Piteşti, în compania unei echipe din Liga a III-a

După mai bine de o săptămână de pregătiri intense desfăşurate în cantonamentul organizat la propria bază sportivă, fotbaliştii de la CS Municipal Râmnicu Vâlcea au ajuns proba „testelor practice”. Astfel, chiar astăzi, jucătorii antrenorului Alexandru Pelici vor disputa primul meci de verificare din anul 2015. Aşa după cum oficialii echipei declarau în urmă cu două săptămâni, cu prilejul primei conferinţe de presă, municipalii vor avea un efort dozat, ei începând meciurile de pregătire cu echipe din eşaloanele inferioare. Revenind la partida amicală de astăzi, trebuie spus că aceasta se va juca la Piteşti, pe arena „Nicolae Dobrin” din Trivale, iar adversara întâlnită de echipa noastră va fi gruparea susţinută de Primăria Piteşti, SCM. Startul întâlnirii dintre CSM Râmnicu Vâlcea şi SCM Piteşti este programat pentru ora 11.00. Ar mai fi de adăugat faptul că adversara vâlcenilor activează în Liga a III-a. Şi pentru că tot veni vorba despre eşalonul al treilea, trebuie spus că şi următorul adversar al municipalilor evoluează tot acolo. Vineri, elevii lui Pelici se vor deplasa din nou în judeţul Argeş, de această dată în comuna Bradu, unde vor întâlni gruparea locală Atletic.

Alte patru partide de verificare până la reluarea campionatului

Dacă totul va decurge conform calendarului stabilit de conducerea de la CS Municipal şi vremea nefavorabilă nu va dejuca planurile, municipalii ar trebui să susţină încă patru meciuri amicale până la reluarea campionatului Seriei Vest din Liga a II-a. Astfel, conform spuselor preşedintelui Bogdan Medrea, CSM va întâlni de două ori pe FC Olt Slatina, colega de serie şi rivala vâlcenilor în lupta pentru calificarea în play-off, precum şi două echipe gorjene din Liga a III-a: Pandurii II Târgu Jiu şi Minerul Motru. Campionatul Seriei Vest se va relua în data de 28 februarie, atunci când CSM va primi vizita Olimpiei Satu Mare.

Două nume noi în lotul echipei noastre

Oficialii de la CS Municipal speră să mai remedieze din problemele pe care formaţia vâlceană le are în compartimentul ofensiv, acutizate după trimiterea camerunezului NKongue la echipa a doua. Astfel, sub comanda antrenorului Alexandru Pelici au sosit, încă de zilele trecute, doi atacanţi. Marius Staicu şi Fabian Himcinschi sunt foşti elevi ai antrenorului de la CSM de pe vremea în care acesta din urmă pregătea gruparea bănăţeană Metalul Reşiţa. Cei doi au venit în Zăvoi cu gânduri mari, declarând că vor să pună umărul la calificarea echipei noastre în play-off-ul Seriei Vest.