Moment istoric pentru Partidul Naţional Democrat: Reprezentanţii comitetelor judeţene de iniţiativă s-au întâlnit la Palatul Parlamentului


• deputatul Ion Cristinel Marian este liderul Filialei Vâlcea a PND
Aşa după cum vă informam pe parcursul săptămânii trecute, duminică, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, s-a desfăşurat prima conferinţă naţională a comitetelor judeţene de iniţiativă ale Partidului Naţional Democrat. La evenimentul de anvergură, primul organizat de la admiterea cererii de înregistrare a PND în Registrul Partidelor Politice, au participat 180 de reprezentanţi, din 32 de judeţe. Cu această ocazie, s-au stabilit direcţiile generale de organizare a partidului în teritoriu, fiind stabilite termenele şi procedurile de constituire a organizaţiilor locale. „În acest moment, avem constituite 32 de Comitete de initiațivă – în 10 județe având organizații la nivelul fiecarei localități. Până la 1 septembrie, vom avea organizații la nivelul fiecărui județ și organizații locale construite în minim 2.500 de localități”, a declarat președintele PND, deputatul Daniel Fenechiu.
Mai trebuie spus faptul că judeţul nostru a fost reprezentat la această primă conferinţă de către preşedintele Filialei Vâlcea, deputatul Ion Cristinel Marian (foto alăturat). Cu multă amabilitate, parlamentarul ne-a oferit câteva puncte de vedere despre această conferinţă, dar şi câteva informaţii cu privire la modul în care PND se organizează la Vâlcea: „O astfel de întâlnire cu reprezentanţii comitetelor judeţene de iniţiativă din ţară nu poate să fie decât benefică partidului nostru. Reţineţi faptul că aceasta a fost prima conferinţă organizată de la înfiinţarea partidului nostru şi chiar era nevoie de aşa ceva. S-au stabilit etapele de organizare ale partidului în teritoriu, cu termene şi strategii concrete. Suntem un partid tânăr, vrem să ne promovăm pentru ca oamenii să afle ceea ce dorim şi ce putem să facem pentru ei (…) În judeţul Vâlcea, avem comitete locale de iniţiativă în mai multe comune şi oraşe. Partea de sud este mai bine acoperită, în special zona Drăgăşani. Vom continua acţiunea de atragere a membrilor, grupul ţintă fiind reprezentat de oamenii care nu au mai făcut politică şi care doresc să se implice activ în viaţa societăţii. Cât de curând vom avea şi un sediu în municipiul Râmnicu Vâlcea”.