Mihai Cismaru, noul președinte Rotary Club Râmnic


Recent, s-a desfășurat ceremonia de rotire a colanului la Clubul Rotary Râmnic. În prezența lui Valentin Cismaru, fostul Guvernator al Districtului 2241 România și Republica Moldova, a lui Cornel Wilfred Călinoiu, actualul Guvernator, și cu participarea membrilor celui mai tânăr Club Rotary din orașul nostru, a fost transmis colanul de președinte pentru mandatul 2020-2021 lui Mihail Andrei Cismaru.
Într-un cadru relaxat și prietensc, Camelia Ozon, președinte 2019-2020, a trecut în revistă realizările clubului de pe parcursul mandatului său. Au fost amintite Concertul Omagiu lui Constantin Silvestri organizat de Rotary Club Râmnic, la inițiativa pianistei Luiza Borac, în folosul Liceului de Arte „Victor Giuleanu” și proiectul „Clopoțelul umblător” care a avut și are ca finalitate strângerea legăturilor între comunități prin intermediul Rotary.
Noua echipă de reprezentare a RC Râmnic pentru anul rotarian 2020-2021 este formată din Mihail Andrei Cismaru, președinte, Eduard Măricuț, secretar și Iulian Ciucă, trezorier.
„Primul eveniment important al acestui mandat va fi Rotary Youth Leadership Awars RYLA. Această platformă de leadership a Rotary International reunește, anul acesta, participanți din patru țări și va fi onorat de prezența a patru guvernatori de districte Rotary din regiunea Balcanilor. Manifestarea va avea loc la finele lunii august, la Costești”, ne-a declarat Mihail Andrei Cismaru, proaspătul președinte al Rotary Club Râmnic.