Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2020

Miercuri, Vâlcea își desemnează cei mai buni sportivi ai anului 2018


În data de 12 decembrie, începând cu ora 18.00, la un restaurant din nordul Râmnicului, se va desfășura Gala Sportului Vâlcean 2018. Cu această ocazie, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, împreună cu Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, pe baza clasamentului întocmit, va premia cei mai buni sportivi ai județului nostru și antrenorii acestora.
Pentru întocmirea clasamentului cu cei mai buni sportivi ai anului 2018, s-a folosit sistemul de atribuire a punctelor conform sistemului Ministerului Tineretului și Sportului, astfel că s-au avut în vedere sportivii care au punctat pentru județul nostru la Campionatele Naționale (fără cele școlare), Balcanice, F.O.T.E., Europene și Mondiale.
Pe lângă categoriile enumerate mai sus, se vor avea în vedere și tinerele talente care promit performanță, dar și alte categorii de sportivi cum ar fi: cei mai buni arbitri, sportivii veterani, asociațiile sportive pe ramuri de sport, sportivii cu dizabilități, sporturile de echipă și alții. Premiile în bani cele mai consistente sunt asigurate de către Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea – prin bunăvoința primarului Mircea Gutău și a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
• Biroul de Presă al DJST Vâlcea

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Comunicate