Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2021

Masă rotundă, la Bibliotecă


Miercuri, începând cu ora 13.00, în Sala de Conferinţe a bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea, reprezentanții Coaliției 52, din localitatea Râmnicu Vâlcea, organizează o masă rotundă. Temele acestei mese rotunde sunt următoarele: • „Cum veţi sprijini instituţiile de cultură din Municipiul Rm. Vâlcea şi judeţul Vâlcea?”; • „Cum credeţi că sistemul de sănătate la nivel local poate fi îmbunătăţit?”; • „Cum puteţi acţiona la nivelul local/judeţean pentru ridicarea ratei de absorbţie a fondurilor europene?”.

Scopul mesei rotunde C52 este de a facilita dezbaterea electorală în jurul problemelor de interes major ale comunității, prin facilitarea colectării de soluții concrete, argumentate ale candidaților la problema(ele) anunțată(e).

Demersuri similare cu cele desfășurate în Rm. Vâlcea vor avea loc în mai multe orașe din România, în decursul campaniei electorale locale, membrii Coaliției 52 lansând în dezbaterea electorală locală teme specifice de interes pentru comunitățile locale.

Coaliţia 52 a apărut ca o nevoie urgentă de încurajare a dialogului între societatea civilă și autoritățile publice și de îmbunătățire a cadrului legal existent, fiind formată din cetățeni și asociații legal constituite, care cunosc și au exersat aplicarea Legii 52 privind transparența decizională în administrația publică din România. Misiunea Coaliției 52 este de a apăra, promova și stimula dialogul civic prin utilizarea intensivă, corectă, onestă și aplicată a Legii 52.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized