Du-te la...

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 septembrie 2021

Mâine, la Biblioteca Judeţeană


• De la ora 11.00, în Sala Multimedia-Intrnet, se va desfăşura „Atelierul de limbă, cultură şi civilizaţie franceză”, pentru elevii de liceu. Întâlnire organizată de Secţia Multimedia-Internet a Bibliotecii Jude­ţene „Antim Ivireanul” Vâlcea.

• De la ora 11.00, în Sala de Con­ferinţe, se va sărbători „Ziua Jan­dar­meriei Române”. Organizatorul manifestării fiind Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „General de brigadă Ştefan Buterez” Vâlcea.

• De la ora 11.00, la Biroul Patrimoniu, va avea loc Activitatea „Mitologia pe înţelesul tuturor”. Participă elevii clasei a III-a, prof. Floriana Grigore, de la Şcoala Nr. 5. Manifestare iniţiată de Biroul Patrimoniu al Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea.

• De la ora 13.00, în Sala Uni­ver­sitarilor, se va desfăşura Prezentarea „Arii protejate din judeţul Vâlcea”. Participă elevii de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” şi Grupul Şcolar „Căpitan N. Pleşoianu”. Organizatorul este Agenţia pentru Protecţia Mediului în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Antim Ivireanul” Vâlcea.

• De la ora 14.00, în Sala Secţiei Multimedia-Internet, va avea loc „Ate­lierul de limbă, cultură şi civili­za­ţie”. Participă clasa a X-D, de la Cole­giul Naţional „Mircea cel Bătrân”. Ini­ţia­­tor Secţia Multimedia-Internet a Bi­blio­tecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea.

• De la ora 16.00, în Sala de Con­ferinţe, se va desfăşura evenimentul „Personalităţi româneşti în spaţiul francofon în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Francofoniei”. Par­ti­cipă elevi de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, coordonaţi de prof. Antonia Haller, prof. Elena Corbeanu şi prof. Anca Tulugea, elevi de la Grup Şcolar „Antim Ivireanul”, coordonaţi de prof. Ramona Vană şi elevi de la Colegiul Tehnic Forestier, coordonaţi de prof. Adelina Ion. Evenimentul este organizat de Sala de lectură şi Secţia Împrumut Carte pentru Adulţi din cadrul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” Vâlcea.

Poți comenta aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Uncategorized